Vi er to organisationer bag LæseRaketten: Oxfam IBIS og Red Barnet. Sammen ønsker vi at bidrage til danske børns globale dannelse og sætte fokus på god uddannelse for alle verdens børn.

Hvem er Oxfam IBIS

Oxfam IBIS er med til at bekæmpe fattigdom og ulighed i verden. Vi arbejder for alles ret til en god uddannelse. De to ting hænger sammen. En god uddannelse giver mennesker mulighed for at skabe en bedre fremtid for sig selv, deres familier og deres land.
Oxfam IBIS er den danske del af Oxfam - en af verdens største udviklings-organisationer. Vi arbejder i mere end 90 lande i verden. Sidste år fik mere end 19,2 millioner mennesker gavn af vores arbejde.

Hvem er Red Barnet

Red Barnet arbejder for alle børns ret til et godt liv. Alle børn i verden skal have mulighed for at udvikle sig og komme i en god skole. Red Barnet er medlem af Save the Children, der er verdens største hjælpe-organisation for børn. Vi arbejder i mere end 120 lande. Sidste år fik 155 millioner børn verden over hjælp fra Save the Children.

I Danmark har Red Barnet 60 lokale foreninger fordelt over hele landet. Her støtter frivillige voksne mange af de børn, som mangler stærke voksne i deres liv.