Det kan du gøre

Vi ved, at mange gerne vil hjælpe os med at sende børn i skole. Dét sætter vi stor pris på.

I kan hjælpe børn ude i verden med at komme i en god skole på flere måder. I kan deltage i den globale aktionsuge, hvor børn i mere end 100 lande i verden sammen minder politikerne om deres løfter med verdensmål 4 om kvalitetsuddannelse til alle.

I kan også hjælpe ved at deltage i Hele Verden i Skole-indsamlingen. Vi har desværre været nødt til at afskaffe lodsedlerne, som kunne sælges. Men I kan finde inspiration til, hvordan I kan lave jeres egen fantasifulde indsamling i vores inspirationskatalog. Når I deltager i Hele Verden i Skole-indsamlingen, støtter I Oxfam IBIS' arbejde med at sende børn i en god skole. Alle klasser, der samler ind, kan printe et flot diplom til hver elev som minde og tak for indsatsen. Tusind tak for jeres støtte!