Aktionsugen 2022

Billede kredit
Foto: Lotte Ærsøe
Tekst afsnit

Send alle verdens børn i en god skole

I 2022 holder vi Aktionsdag igen – og det er vigtigere end nogensinde. Der er kun otte år til 2030, hvor verden skal have nået alle 17 verdensmål. Også verdensmål 4, der handler om alle børns ret til at gå i en god skole. Uret tikker – otte år går hurtigt. Vi skal have de sidste 58 millioner børn i skole. Og der skal uddannes flere lærere. Derfor holder vi Aktionsdag i uge 17 - tirsdag d. 26. april.

19 år i træk har danske skoleelever sammen med Oxfam IBIS holdt Aktionsdag. I har sunget, danset, holdt taler og skrevet postkort for at fortælle politikerne, at alle børn har ret til at komme i skole og få god undervisning. Det har hjulpet. I dag kommer 9 ud af 10 børn i verden i skole. Men mange lande kæmper stadig med corona. Og derfor er der i endnu højere grad brug for jeres hjælp.

Vær med:

Følg løbende med her på siden, hvor vi løbende vil dele og offentliggøre information om programmet for Aktionsdagen - lærere vil også få information gennem nyhedsbrevet. Indtil videre kan vi sige:

• Dato: tirsdag d. 26. april
  • Sted: København

Indtil da:

Kan du nedenfor tage et kig på alle de tidligere Aktionsdage og du kan se en film om Aktionsdagene fra 2004-2005. Du kan også læse om Den Globale Aktionsuge som Aktionsdagen er en del af.