Foto: Heidi Brehm

Verdens ledere har skrevet under på 17 verdensmål, hvor verdensmål nummer fire handler om god uddannelse til alle. I Aktionsugen 2019 skal vi minde de danske politikere om deres løfter, så vi kan få alle børn i en god skole. I år afholdes den globale Aktionsuge i uge 17 (22. – 26. april).
I denne uge vil børn og unge i hele verden sætte fokus på ALLE børns ret til en god uddannelse.

Politikerne skal høre børns stemme – Giv din stemme til kende

I år skal vi råbe politikerne op og vise dem vores drømme for fremtiden. Lav talebobler, tankebobler, opråb, udbrud og drømme med jeres budskab. Skriv et slogan, et rim eller dit opråb i boblerne. Eller tegn din drøm om en god fremtid for verdens børn i flotte farver.

Send jeres tale- og tankebobler til Oxfam IBIS senest d. 10. maj 2019 - så sørger vi for, at elevernes budskaber er med til at sætte fokus på alle børns ret til skolegang i Aktionsugen, og at de bliver overrakt til udviklingsministeren efter et valg.

Udfyld en af boblerne her eller tegn selv jeres egne.

Send jeres bobler til:

Oxfam IBIS
Vesterbrogade 2B
1620 København V
Att: Hele Verden i Skole

Lokale events i Aktionsugen

Da Aktionsuge i år falder sammen med, at Danmark er lige før, under eller lige efter et valg, afholder vi af praktiske årsager ikke ét stort event med politisk deltagelse. Vi håber i stedet, at I vil lave Aktionsdags-events i jeres lokalområder.

Tag udgangspunkt i valget, og lad eleverne skrive et læserbrev og/eller debatoplæg, et brev til jeres lokale folketingskandidater, lave en online kampagne eller arrangér et lokalt vælgermøde, hvor I sætter fokus på god uddannelse. Få inspiration til, hvordan I gør.

Send meget gerne jeres produktioner til os. Vi modtager også gerne billeder og/eller små film af jeres aktiviteter.