Foto: Heidi Brehm

Vær med og sæt dit aftryk på en global kampagne med et vigtigt budskab: Alle børn har ret til at gå i en god skole.

I 2020 afholdes der igen Aktionsuge, hvor elever i hele verden er med til at holde politikerne op på deres løfte om verdensmål 4: Alle verdens børn skal i en god skole. Der er kun 10 år til, at verdensmålene skal være nået, og det er langt fra alle børn i verden, der kommer i skole. Målet om alle børns ret til en god uddannelse er derfor vigtigere end nogensinde.

I Aktionsugen 2020 vil vi sende politikerne et klokkeklart budskab: Alle børn har ret til en god skolegang.

Skriv en tale til Danmarks statsminister

I talen kan du fortælle om LæseRakettens børn og skrive om, hvorfor du synes, alle børn skal i en god skole. Send os talen som tekst eller video, så sørger vi får at skabe opmærksomhed omkring budskabet.

Tips til at skrive en god tale

Find flere tips til at skrive en god tale

Send jeres taler til:

Oxfam IBIS