Lav jeres egne bøger

Hele Verden i Skole har i samarbejde med SkoleTube lavet en række bog-skabeloner i programmet BookCreator på Skoletube. Det betyder, at eleverne nemt kan komme i gang med deres egne fortællinger. Arbejdet i BookCreator lægger op til, at eleverne kan genfortælle den viden, de har opnået om Colombia.

Skabelonerne indeholder vejledning til, hvordan eleverne kan arbejde med skabelonen, og hvordan de finder mere information. I denne videovejledning kan du se, hvordan eleverne kan arbejde med bog-skabelonerne.

Alle bog-skabelonerne findes i ressource-kanalen LæseRaketskabeloner.

Videovejledninger guider dig til, hvordan du får adgang til skabelonerne og kopierer dem til dit eget bibliotek:

Lav film

I kan også lave jeres egne film om børnene i årets LæseRaket. Det kan I gøre meget nemt ved først at tilmelde jer LæseRakettens ressourcekanal, hvor I kan importere film og billeder direkte ind i WeVideo på Skoletube.

I filmen herunder kan I se,  hvordan dine elever henter og bruger indholdet fra ressourcekanalen i WeVideo og laver deres egne film.

Lav spil

På SkoleTube finder du en række værktøjer, hvor eleverne kan lave deres egne spil og quizes. Find værktøjerne her.

Hvis jeres skole ikke har en aftale med LærIT om at abonnere på Skoletube, er I velkomne til bestille en 14-dages prøveperiode her. Prøveperioden er gratis og uforpligtende. Har I spørgsmål omkring brugen af Skoletube, kan I kontakte Marcus Bennick på 2714 2687.