Foto: Pixabay / CC

Hvis I har tid til at lave en hel avis og gerne vil have den til at se professionel ud, så prøv kræfter med avisværkstedet ”Redaktionen”. Her kan I som klasse lave jeres helt egen avis i en professionel layoutskabelon og få hjælp af interaktive assistenter undervejs. Den færdige avis bliver trykt på rigtig avispapir på Ekstra Bladets trykkeri, og I modtager 1000 eksemplarer. Det hele er selvfølgelig GRATIS.

Her i Medieværkstedet finder I masser af gode råd til, hvordan I skriver en god artikel. Læs siderne igennem, før I begynder på avisen. Har I ikke tid til at lave en hel avis, er siderne stadig gode som vejledning.

Jeres avis kan omhandle et hvilket som helst emne. I kan vælge at kombinere arbejdet med LæseRaketten med læren om medier og lave en helt særlig U-LANDS NEWS avis med artikler om børns skolegang eller 2015-fattigdomsmålene. I finder masser af information til jeres artikler under LæseRakettens temaer eller i vores landetemaer og En verden i fattigdom og på ibis.dk.