Slush-Ice med hjemmelavet jordbærsirup

Sidst ændret
29.06.2020

I Guatemala sælges på mange gadehjørner frisklavet slush-ice. Her er opskriften på hjemmelavet guatemalansk slush-ice.

Ingredienser:

  • Isterninger
  • 2 dl. frosne eller friske jordbær
  • 2 dl. rørsukker
  • 1 dl. vand

 

Sådan laver du slush- ice med hjemmelavet sirup

  1. Bland sukker, jordbær og vand i en gryde.
  2. Lad blandingen koge i cirka 1 minut. Tjek løbende konsistensen, det må ikke blive for tykt.
  3. Sluk for varmen og si blandingen i en skål. Lad blandingen køle, til den er helt kold.
  4. Blend isterningerne til en fin masse.
  5. Server den blendede is i et glas. Hæld sirup over.

Tip: Du kan lave sirup af flere forskellige frugter. Kun fantasien sætter grænser.

Print opskrift

Video