Foto: Claudia Pujol Rosenlund

Kylling i kokosmælk

Sidst ændret
29.06.2020

Alex´ bedstemor serverer kylling i kokosmælk på sin cafe i Livingston. Både Edward, Alex og Claudia elsker hendes mad. Læs mere om de tre unge i LæseRaketten i historien ”Mine venner kalder mig DJ Krampu.”

Ingredienser (3-4 personer):

  • 2 dl. sorte bønner
  • 2 dl. ris
  • 3 dl. kokosmælk
  • 2 kyllingebryster
  • 2 grene frisk timian
  • 3 laurbærblade
  • (1 tsk. tørret chili)

 

Sådan laver du kylling i kokosmælk

  1. Kog de sorte bønner med timian, laurbær, salt og peber (og chili) i 30 min. Du kan koge bønnerne i hønsebouillon for mere smag.
  2. Efter kogning skylles bønnerne i koldt vand. Vandet sies fra.
  3. Kog risene sammen med kokosmælken i en gryde for sig.
  4. Kyllingebrysterne hakkes groft og krydres og steges på en pande.
  5. Bland de sorte bønner, ris og kylling sammen.
  6. Server.

 

Print opskrift