Foto: Claudia Pujol Rosenlund
Kylling i kokosmælk
Sidst ændret
29.06.2020
Alex´ bedstemor serverer kylling i kokosmælk på sin cafe i Livingston. Både Edward, Alex og Claudia elsker hendes mad. Læs mere om de tre unge i LæseRaketten i historien ”Mine venner kalder mig DJ Krampu.”
Ingredienser (3-4 personer):
- 2 dl. sorte bønner
- 2 dl. ris
- 3 dl. kokosmælk
- 2 kyllingebryster
- 2 grene frisk timian
- 3 laurbærblade
- (1 tsk. tørret chili)
Sådan laver du kylling i kokosmælk
- Kog de sorte bønner med timian, laurbær, salt og peber (og chili) i 30 min. Du kan koge bønnerne i hønsebouillon for mere smag.
- Efter kogning skylles bønnerne i koldt vand. Vandet sies fra.
- Kog risene sammen med kokosmælken i en gryde for sig.
- Kyllingebrysterne hakkes groft og krydres og steges på en pande.
- Bland de sorte bønner, ris og kylling sammen.
- Server.