Tilmelding 2024

Sidst ændret
28.06.2023
Indholds elementer
Tekst afsnit

LæseRaketten besøger Kenya i foråret 2024. Bogen er fuld af gode historier, hvor børn og unge fra Kenya fortæller om deres liv og hverdag, skolegang, håb og drømme for fremtiden. Det hele er gratis og rettet mod børnehaveklasse til 6. klasse og trininddelt i indskoling og mellemtrin.

LæseRaketten udkommer som fysisk bog til hver elev i 2024 i uge 12-16 - dvs. senest 19. april 2024. NB: Vi trykker et begrænset oplag, der bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Tilhørende undervisningsmateriale og LæseRaketten som App er klar til brug fra 18/3 2024.

Find mere information og vigtige datoer her.

Udfyld formularen herunder og tryk "tilmeld". Har du problemer med tilmeldingen, eller findes din skole ikke på listen, så kontakt Hele Verden i Skole-teamet på mail: heleverdeniskole@oxfam.dk eller tlf.: 3043 5522.

Når du tilmelder dine klasser, giver du samtidig tilladelse til, at Oxfam Danmark må gemme dit navn, e-mail, arbejdssted og evt. telefonnummer. Dette vil blive brugt til at holde dig opdateret og kommunikere med dig om kampagnen og Oxfam Danmarks uddannelsesarbejde via mail, samt at vi kan ringe dig op ved særlige anledninger.

Titel
Tilmeld dine klasser og modtag en fysisk bog til hver elev
Tekst afsnit