Tilmelding 2024

Billede
Grafik: Peter Waldorph, Foto: Hans Bach
Tekst afsnit

Tilmeldingen er lukket for i år. Nåede du ikke at få bestilt, så kan årets LæseRaket lånes hos CFU fra 18. marts - reservation kan oprettes fra 1. marts.

LæseRaketten besøger Kenya i foråret 2024. Bogen er fuld af gode historier, hvor børn og unge fra Kenya fortæller om deres liv og hverdag, skolegang, håb og drømme for fremtiden. Det hele er gratis og rettet mod børnehaveklasse til 6. klasse og trininddelt i indskoling og mellemtrin.

LæseRaketten udkommer som trykt bog til hver elev i 2024 i uge 12-16 - dvs. senest 19. april 2024. NB: Vi trykker et begrænset oplag, der bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Tilhørende undervisningsmateriale og LæseRaketten som App er klar til brug fra 18/3 2024.

Find mere information og vigtige datoer her.