Tilmelding 2023

Billede kredit
Foto: Hans Bach, Grafik: Peter Waldorph
Tekst afsnit

LæseRaketten besøger i 2023 det nordlige Ghana. Bogen er fuld af gode historier, hvor børn og unge fra Ghana fortæller om deres liv og hverdag, skolegang, håb og drømme for fremtiden.

Bogen er rettet mod børnehaveklasse til 6. klasse og trininddelt i indskoling og mellemtrin.

LæseRaketten er gratis og udkommer den 16. januar 2023 som e-bog, app og PDF. Bestil til dine klasser nu

•    Find mere information og vigtige datoer

Udfyld formularen herunder og tryk "bestil". Har du problemer med tilmeldingen, eller findes din skole ikke på listen, så kontakt Hele Verden i Skole-teamet på mail: info@heleverdeniskole.dk eller tlf.: 3043 5522.

Når du tilmelder dine klasser, giver du samtidig tilladelse til, at Oxfam IBIS må gemme dit navn, email, arbejdssted og evt. telefonnummer. Dette vil blive brugt til at holde dig opdateret og kommunikere med dig om kampagnen og dens aktiviteter via mail, samt at vi kan ringe dig op ved særlige anledninger.