Aktionsugen 2023

18.01.2023
Indholds elementer
Tekst afsnit

Vi skal rappe alle børn i skole

I mange år kom flere og flere børn i verden i en god skole. Men nu går det den forkerte vej. Mange børn har været ude af skolerne under corona-nedlukningerne, og det er langt fra alle, der kommer tilbage. 67 millioner børn i verden går ikke i skole i 1. - 6. klasse. Det skal vi lave om på.

I år skal vi sammen minde statsministeren om vores løfte med Verdensmål 4 om god skole til alle. Politikerne skal høre alle børns stemmer:

”Skole-hjerter” og rap - sådan gør I:

1. Skriv rim om, hvad der er vigtigt for en god skole. Send dem til os på mail. De bedste bliver skrevet sammen til en rap af Fresco - en af Danmarks bedste free style-rappere.
  2. Lav flotte ”skole-hjerter” med jeres rim på. Send dem til os, eller tag dem selv med til Aktionsdagen.
  3. Kom til Aktionsdagen, der afholdes på Christiansborg slotsplads i uge 17, og vær med til at optage vores musikvideo til ”God skole for alle”-rappen.