Aktionsuge for uddannelse 2021

Body

I denne uge er det Global Aktionsuge for uddannelse.

Danske elever er med sammen med mere end 8 millioner elever i 100 lande, når vi sammen minder politikerne om løftet i FN´s verdensmål om god skole og uddannelse af god kvalitet til alle.

I år er det særlig vigtigt. Under coronakrisen har skoler været lukket og 1,6 milliarder elever i hele verden har været sendt hjem fra skole. Over 30 millioner børn og unge risikerer aldrig at komme tilbage i skole efter corona.

Derfor er det så godt og vigtigt, at I alle er med.

I løbet af denne uge (26.- 29. april) kommer der fem små videoer her på siden med nyt om LæseRakettens børn. I kan se med og høre nyt om åbning af skoler og udfordringer med corona i årets fem LæseRaket-lande.

Vær med

• Del fotos af jeres ’god skole’-hænder på skolens sociale medier som facebook og Instagram med #sdg4
  • Følg med her på hjemmesiden, på Oxfam IBIS’ facebook og Instagram

Vi overrækker jeres ’god skole’-hænder til Udviklingsministeren d. 27. maj. Hvis nogen endnu ikke har sendt ind, kan I stadig nå at sende hænder i frem til 12. maj.

Rigtig god aktionsuge!