Tilmelding 2023

Billede kredit
Foto: Lotte Ærsøe
Tekst afsnit

Tilmeld din klasse til næste års LæseRaket. Materialet er gratis og sætter i 2023 fokus på børn i Ghana.

LæseRaketten 2023 er rettet mod børnehaveklasse til 6. klasse og inddelt i indskoling og mellemtrin.

LæseRaketten produceres af NGO'en Oxfam IBIS. Materialet er gratis, og udkommer i 2023 som e-bog, app og printvenlig pdf, som du ved tilmelding modtager januar 2023 sammen med adgang til hele onlinematerialet med lærervejledning, opgaver og temaforløb. Der produceres også et lille fysisk oplag som kan lånes gennem Center For Undervisningsmidler.

Tilmelding senest den 1. oktober 2022.

Udfyld formularen herunder og tryk "bestil". Har du problemer med tilmeldingen, eller findes din skole ikke på listen, så kontakt Hele Verden i Skole på mail: info@heleverdeniskole.dk eller tlf.: 30 43 55 22.

Når du tilmelder dine klasser, giver du samtidig tilladelse til, at Oxfam IBIS må gemme dit navn, email, arbejdssted og evt. telefonnummer. Dette vil blive brugt til at holde dig opdateret og kommunikere med dig om kampagnen og dens aktiviteter via mail, samt at vi kan ringe dig op ved særlige anledninger.