Årets indsamling 2024

Billede
maximilla_turkana_hansbach_oxfam-11_825x520px.jpg
Billede kredit
Maximilla og hendes familie. Foto: Hans Bach.
Hjælp Maximillas skole i Turkana
Tekst afsnit

Maximilla er 9 år og bor langt ude på landet i Kenya. I hendes landsby i Turkana falder der næsten ingen regn. Der har været tørke i mere end fem år. Planter og træer kan ikke gro, og de mangler mad til både mennesker og dyr. Nogle dage spiser Maximilla og hendes søskende kun den frokost, som de får på skolen. Og det er ikke hver dag, at der er mad nok til alle eleverne. Det er svært at lære i timerne, når man er sulten. Skolen mangler også bøger og hæfter.

I kan hjælpe Maximilla og mange andre børn i Turkana ved at samle ind. Vi håber, I vil give en hånd med.

Indsamlingen åbner i midten af marts
Tekst afsnit

Der kommer mere information om, hvordan I kan tilmelde jer indsamlingen, når den åbner i marts. Her vil I også få inspiration til, hvordan I kan samle ind.

Det går jeres indsamling til i Turkana

• Et måltid skolemad til alle elever hver dag
  • Bøger, hæfter og blyanter
  • Efteruddannelse af lærere i klimahandlinger