Lav mad fra Bolivia
På denne side kan du finde opskrifter fra Bolivia. Vi har blandt andet valgt opskrifter med quinoa og kartofler, som mange bolivianere fra højlandet spiser hver dag.
Der en opskrift på salteñas, som er den bolivianske version af empanadas eller piroger. Dem kan du finde på mange markeder rundt omkring i Bolivia. Cuñapéer er små osteboller. De er bedst varme og spises for eksempel til en kop kaffe. Dem kan du finde i store dele af Sydamerika.
De kan laves både som madpandekager og som dessertpandekager. Begge slags pandekager kan serveres med forskelligt fyld til.
I denne suppe er der også quinoa, squash, løg, chili og hvidløg Alle ingredienser dyrkes i Bolivia. Du kan spise de lækre cuñapéer til suppen.
Er brød med fyld af grøntsager, kartofler og kylling. I Bolivia bruger de en masse ingredienser og krydderier i fyldet.
I Bolivias osteboller blander man osten i dejen. Så mætter de rigtig godt.