Foto: William Vest Lillesø
Foto: William Vest-Lillesøe

I modtager nye lodsedler sammen med LæseRaketten 2018.

Lodsedlerne for Hele Verden i Skole Lotteriet 2017 må sælges fra 1. februar til 28. maj 2017.

Med hvert klassesæt af LæseRaketten har I fået 90 lodsedler. Sælger I bare 75 lodsedler, så har I samlet 1.500 kr. ind. Det svarer til, at I hjælper tre børn i Sydsudan i skole i et helt år.

Det vil vi gerne sige tusind tak for. Hvis I indsamler mindst 1.500 kr. i foråret, giver Oxfam IBIS is til hele klassen i juni! I kan holde øje med, hvor meget I har samlet ind i forhold til naboskolen på indsamlingslisten.

I kan også gå efter at blive blandt de største indsamlinger, så I kan vinde en klassetur. Det eneste I skal gøre er at bestille flere lodsedler ganske gratis.

Må vi gå fra dør til dør?

Ja, det må I meget gerne. Der er nemlig andre regler for velgørende organisationer end for private eller virksomheder. I må derfor godt ringe på døren for at sælge lodsedler og samle ind til et godt formål.

Gratis huskeservice

Lodseddelkøbere kan sende en SMS med teksten LOD til 1414. Så får man en sms med et link til vindernumrene, så snart vinderne af lotteriet er trukket 5. juni.