fast action block hvs

Foto: Rebecca Grüner Epstein

For 1.200 kr. kan tre børn i Burkina Faso gå et helt år i skole. Det er en hjælp, der kan mærkes, og det vil vi gerne sige tusind tak for. Derfor giver vi is til hele klassen, når I har indsamlet 1.200 kr. eller mere.

Det er ikke kun hvor meget, I samler ind, men også hvordan I samler ind, der betyder noget. Præmien for den mest fantasifulde indsamling, er is til HELE skolen! Se her, hvordan andre klasser har lavet fantasifulde indsamlinger.

Giver I en ekstra stor hjælp til børn i Burkina Faso, er der klasseture på højkant. De klasser, der laver de største indsamlinger, bliver belønnet med en tur til enten Fårup Sommerland, Kattegat Centeret, Experimentarium, Sagnlandet Lejre, Orion Planetarium, Randers Regnskov eller Vikingeskibsmuseet.

Praktisk
De største indsamlinger findes per klasse - ikke per skole - så også små skoler har en chance. Vi kan desværre ikke levere transport til klasseturene, men DSB kan i nogle tilfælde give gratis transport, hvis I overnatter.

Indbetal senest 1. juni, hvis I ønsker at deltage i konkurrencen om klasseture og is. Vi sender gavekort på is ud i starten af juni, så I kan nå at få is inden sommerferien. Se her hvordan I indbetaler jeres indsamling.

Hvis I indbetaler en indsamling lavet af flere klasser, fordeler vi indsamlingen ligeligt imellem dem. Eks: Har 3. A og 4. B indbetalt 3.000 kr. sammen, registerer vi, at hver klasse har indsamlet 1.500 kr.

Sponsorer af klasseture til Hele Verden i Skole 2016

Aalborg Zoo www.aalborgzoo.dk