fast action block hvs

Foto: Rebecca Grüner Epstein

For 1.200 kr. kan tre børn i Sydsudan gå et helt år i skole. Det er en hjælp, der kan mærkes, og det vil vi gerne sige tusind tak for. Derfor giver vi is til hele klassen, når I har indsamlet 1.200 kr. eller mere.

Giver I en ekstra stor hjælp til børn i Sydsudan, er der klasseture på højkant. De klasser, der laver de største indsamlinger, bliver belønnet med en klassetur.

Praktisk
De største indsamlinger findes per klasse - ikke per skole - så også små skoler har en chance. Vi kan desværre ikke levere transport til klasseturene, men DSB kan i nogle tilfælde give gratis transport, hvis I overnatter.

Indbetal senest 1. juni 2016, hvis I ønsker at deltage i konkurrencen om klasseture og at få is. Vi sender gavekort på is ud i starten af juni, så I kan nå at få is inden sommerferien. Se her hvordan I indbetaler jeres indsamling.

Hvis I indbetaler en indsamling lavet af flere klasser, fordeler vi indsamlingen ligeligt imellem dem. Eks: Har 3. A og 4. B indbetalt 3.000 kr. sammen, registerer vi, at hver klasse har indsamlet 1.500 kr.

Sponsorer af klasseture til Hele Verden i Skole 2016
Klasseturene for 2017 bliver offentliggjort i løbet af efteråret 2016.

Experimentarium www.experimentarium.dk

Orion Planetarium www.orionplanetarium.dk