Foto: Rebecca Grüner Epstein
Foto: Rebecca Grüner Epstein

OBS! Is-gavekortene er nu udsendt via email. Har du ikke modtaget emailen, så tjek gerne dit spamfilter for en email med titlen ”Tak for indsamlingen – så er der is til hele klassen”. Du kan også spørge dine kollegaer, der også deltager i Hele Verden i Skole, om en af dem har modtaget emailen.

For 1.500 kr. kan tre børn i Sydsudan gå et helt år i skole. Det er en hjælp, der kan mærkes, og det vil vi gerne sige tusind tak for. Derfor giver vi is til hele klassen i juni, hvis I har indsamlet 1.500 kr. eller mere i forbindelse med forårsindsamlingen 2017.

Giver I en ekstra stor hjælp til børn i Sydsudan, er der klasseture på højkant. De klasser, der laver de største indsamlinger, bliver belønnet med en klassetur. Se hvor meget I har indsamlet.

Vinderne af klasseturene bliver kontaktet ca. en uge inde i juni, da en bankoverførsel kan have lidt forsinkelse.

Praktisk

De største indsamlinger findes per klasse - ikke per skole - så også små skoler har en chance. Vi kan desværre ikke levere transport til klasseturene, men DSB kan i nogle tilfælde give gratis transport, hvis I overnatter.

Indbetal senest 1. juni 2017, hvis I ønsker at deltage i konkurrencen om is og klasseture. Vi sender gavekort på is ud i starten af juni, så I kan nå at få is inden sommerferien. Se hvordan I indbetaler indsamlingen.

Hvis I indbetaler en indsamling lavet af flere klasser, fordeler vi indsamlingen ligeligt imellem dem. Hvis 3. A og 4. B ekesempelvis har indbetalt 3.000 kr. sammen, registerer vi, at hver klasse har indsamlet 1.500 kr.

Sponsorer af klasseture til Hele Verden i Skole 2017

Randers Regnskov www.regnskoven.dk

 
Vikingeskibsmuseet www.vikingeskibsmuseet.dk
 
Fårup Sommerland www.faarupsommerland.dk
 
Sagnlandet Lejre www.sagnlandet.dk
 
Kattegatcentret www.kattegatcentret.dk