Gallo Pinto (ris og bønner)

Sidst ændret
24.04.2018

Du skal bruge

2 spsk. olivenolie 
3 dl. ris (forkogt eller dampet) 
2 dl. sorte bønner 
1 finthakket løg 
1 tsk. koriander 
1 tsk. spidskommen 
1 tsk. ingefær 
2 fed hvidløg 
1-2 spsk. chilisauce 
1 tsk. salt
friskhakket koriander (valgfrit) 
friskhakket forårsløg (valgfrit)

Sådan gør du

Kog eller damp risene på forhånd. Tag en stor kasserolle og opvarm olivenolie.

Steg løgene til de bliver bløde og skifter farve. Tilsæt hvidløg og steg indtil løgene bliver gyldne.

Tilsæt krydderier og chilisauce. Tilsæt bønner og ris. Gennemsteg retten. Smag til med salt og peber.

Hvis du ønsker at bruge frisk koriander og/eller forårsløg, så tilsæt lige inden servering.