Tilmeldingen er lukket

LæseRaketten 2021 udkommer i et begrænset oplag, der alle er fordelt efter først-til-mølle-princippet nu.

Nåede du ikke at bestille LæseRaketten til dine klasser? Du kan låne den hos udlånssamlingen via dit lokale CFU.

LæseRaketten 2021 er fuld af gode historier af kendte, danske børnebogsforfattere og portrætter, hvor I kan møde børn fra tidligere LæseRaketter og lære om, hvad der er sket dem siden dengang.

LæseRaketten 2021 vil som noget nyt være inddelt i to trin og rettet mod børnehaveklasse til 6. klasse.

LæseRaketten er gratis, men den udkommer i 2021 i et begrænset oplag. Bøgerne er fordelt efter "først til mølle-princippet".

LæseRaketten 2021 er Climate Clac-certificeret, så den trykkes og produceres CO2-neutralt.