Tilmelding 2021

Bestil LæseRaketten 2021 til din skole. LæseRaketten 2021 bliver fuld af gode historier af kendte, danske børnebogsforfattere og portrætter, hvor I kan møde børn fra tidligere LæseRaketter og lære om, hvad der er sket dem siden dengang.

LæseRaketten 2021 vil som noget nyt være inddelt i to trin og rettet mod børnehaveklasse til 6. klasse.

LæseRaketten er gratis, men den udkommer i 2021 i et begrænset oplag. Så bestil til dine klasser med det samme. Bøgerne bliver fordelt efter "først til mølle-princippet".

LæseRaketten 2021 er Climate Clac-certificeret, så den trykkes og produceres CO2-neutralt.

Bestil til dine klasser

Udfyld formularen herunder og tryk "bestil". Har du problemer med tilmeldingen, eller findes din skole ikke på listen, så kontakt Hele Verden i Skole-teamet på mail: info@heleverdeniskole.dk eller tlf.: 35 20 02 60.

Når du tilmelder dine klasser, giver du samtidig tilladelse til, at Oxfam IBIS må gemme dit navn, email, arbejdssted og evt. telefonnummer. Dette vil blive brugt til at holde dig opdateret og kommunikere med dig om kampagnen og dens aktiviteter via mail, samt at vi kan ringe dig op ved særlige anledninger.

Læs her, hvordan vi behandler og beskytter de data, du giver til os.