Lærerens Dag 2021

Billede kredit
Foto: Anders Michael Kristensen
Tekst afsnit

I forbindelse med Lærerens Dag 2021 besøgte Trine Pertou Mach, Oxfam IBIS politiske chef, Emil Nielsen, kampagnekoordinator for Hele Verden i Skole og Dorte Lange, næstforperson i Danmarks Lærerforening, Kirsebærhavens Skole i København.

Her var vi, sammen med eleverne, med til at fejre dagen til morgensamlingen. Dorte holdt en tale, hvor hun takkede lærerne for deres fantastiske arbejde i at uddanne børn til dygtige og reflekterede samfundsborgere.

Tekst afsnit

I Oxfam IBIS fokuserer vi både på lærere herhjemme og ude i verden, der de sidste år har været udfordret af pandemien. I anledningen af årets Lærerens Dag skrev Dorte Lange sammen med vores generalsekretær, Kristian Weise, et debatindlæg om læreres vigtige rolle i verden, og hvordan lærere har været påvirket af pandemien. Du kan læse debatindlægget her: Debat: 5. oktober er Lærerens dag både herhjemme og internationalt - Danmarks Lærerforening :: Fagforening for lærere (dlf.org)