Hele Verden i Skole 2021

Billede
Forside 2021
Tekst afsnit

LæseRaketten 2021 sætter kursen ud i verden. Vi besøger venner fra tidligere års bøger. I kan læse om, hvad der er sket dem siden dengang, og hvordan de har det i dag.

Vi møder både oprindelige folk i Latinamerika, børn i en stor flygtningelejr i Mellemøsten samt børn på landet og i storbyen i Afrika. Vi besøger blandet andre Muna fra Syrien, der stadig bor i en stor flygtningelejr i Jordan. Hun savner ikke længere Syrien, men hun har fået nye drømme for fremtiden.

Bogen indeholder portrætter af børn og unge fra verden samt skønlitterære historier, skrevet af dygtige, danske børnebogsforfattere. Bogen og det tilhørende online-materiale skal på én gang puste til børns læselyst samt understøtte global undervisning i skolen med udgangspunkt i verdensmålene. LæseRaketten 2021 er trininddelt og kan anvendes fra børnehaveklasse til 6. klasse.

LæseRaketten er gratis og udkommer i 2021 i et begrænset oplag, der alle er er fordelt efter først til mølle-princippet. Nåede du ikke at bestille, kan du låne Læseraketten 2021 fra Udlånssamlingen via dit lokale CFU.

Vigtige datoer

• Bestilte bøger leveres på skolerne i januar 2021 via det lokale CFU.
  • Der er fri adgang til lærermateriale, billeder og opgaver på hjemmesiden. Undervisningsmaterialet kan findes her på hjemmesiden fra 1. januar 2021.
  • Aktionsugen afholdes i løbet af foråret (ultimo april-primo maj) - datoer offentliggøres her på siden og i vores nyhedsbreve.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 3520 0260 eller sende en mail til Hele Verden i Skole på info@heleverdeniskole.dk.