Tilmelding 2022

Billede kredit
Grafik: Peter Waldorph, Foto: Juan Gabriel Estellano
Tekst afsnit

Tilmeld din klasse til næste års LæseRaket. Materialet er gratis og sætter i 2022 fokus på børn i Bolivia og klimaet.

LæseRaketten 2022 er rettet mod børnehaveklasse til 6. klasse og inddelt i indskoling og mellemtrin.

LæseRaketten produceres af NGO'en Oxfam IBIS. Materialet er gratis, og udkommer i 2022 som e-bog, app og printvenlig pdf, som du ved tilmelding modtager den 17. januar 2022 sammen med adgang til hele onlinematerialet med lærervejledning, opgaver og temaforløb. Der produceres også et lille fysisk oplag som kan lånes gennem Center For Undervisningsmidler.

Tilmelding senest den 1. november 2021.

Find mere information og vigtige datoer.

Udfyld formularen herunder og tryk "bestil". Har du problemer med tilmeldingen, eller findes din skole ikke på listen, så kontakt Hele Verden i Skole på mail: info@heleverdeniskole.dk eller tlf.: 30 43 55 22.

Når du tilmelder dine klasser, giver du samtidig tilladelse til, at Oxfam IBIS må gemme dit navn, email, arbejdssted og evt. telefonnummer. Dette vil blive brugt til at holde dig opdateret og kommunikere med dig om kampagnen og dens aktiviteter via mail, samt at vi kan ringe dig op ved særlige anledninger.