Hele Verden i Skole 2023

Billede kredit
Foto: Hans bach
Tekst afsnit

LæseRaketten besøger i 2023 det nordlige Ghana - et land med store forskelle på rige og fattige. Landet har et rigt dyreliv, den vigtige Volta-flod flyder fra nord til syd, og samtidig bærer de smukke kyster mod havet en barsk historie om slavehandel.

I denne bog sætter vi særligt fokus på retten til kvalitetsuddannelse og de udfordringer, som især de fattigste mennesker i landet kæmper med, for at deres børn kan komme i en god skole.

Igen i år kan du finde et stort tilhørende undervisningsmateriale online med elevunivers, lærervejledning, opgaver og temaforløb.

LæseRaketten
Tekst afsnit
  • portrætter af børn og unge fra det nordlige Ghana
  • nye skønlitterære historier
  • er rettet mod 0.-6. klasse
  • er trininddelt i indskoling og mellemtrin
  • vækker elevernes læselyst
  • understøtter global dannelse
  • har udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål
Tekst afsnit

Bestil nu: Tilmeldingen er åben frem til 1. november 2022.

I 2023 udkommer LæseRaketten som e-bog, PDF og app. Ved tilmelding modtager du link til det samlede materiale.

Vigtige datoer i 2023

• Alle tilmeldte modtager materialet den 16. januar 2023.
  • Aktionsuge i april - datoer offentliggøres her og i nyhedsbreve.
  • Indsamling fra januar til juni - elever hjælper skolebørn i Ghana.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 3043 5522 eller sende en mail til Hele Verden i Skole på info@heleverdeniskole.dk.