Foto: Signe Kold

Som opfølgning på Aktionsugen 2019 mødte 4.U på Lergravsparkens Skole udviklingsminister Rasmus Prehn.

Eleverne på skolen har arbejdet flittigt med LæseRaketten og Hele Verden i Skole og havde forberedt en række spørgsmål til ministeren.

• Hvad gør du egentlig for børn, som ikke går i skole?
  • Hvordan får man børn i en god skole?
  • Hvad kan vi gøre for at forbedre muligheden for skolegang i verden?

Ministeren lyttede til elevernes spørgsmål og lovede, at Danmark er fast besluttet på at prioritere uddannelse i verden højt.

Som led i Aktionsugen 2019 har børn fra hele Danmark sendt tanke- og talebobler til Hele Verden i Skole. ”Boblerne” er blevet omdannet til et billede, som ministeren fik overrakt under besøget på Lergravsparkens Skole. Han understregede, at han vil hænge billedet op på sit kontor og bruge det som påmindelse om, at arbejde for alle børns ret til at komme i en god skole.