I kan få is til hele klassen eller vinde en spændende klassetur, når I samler ind. Husk at indbetale senest 1. juni, hvis I vil have is eller en klassetur.

 

Is-gavekort

For 1.500 kr. kan fire børn i Jordan få en tryg hverdag og gå et helt år i skole. Det er en hjælp, der kan mærkes, og det vil vi gerne sige tusind tak for. Derfor giver vi is til hele klassen, hvis I har indsamlet 1.500 kr. eller mere i forbindelse med forårsindsamlingen fra 1. februar til 1. juni 2018.

OBS! Vi udsender i år gavekortene med post til skolens adresse med lærerens og klassens navn på den 6. juni. Gavekortet bør være hos jer senest fem hverdage senere. Husk derfor at oplyse skole, klasse, dit navn og gerne e-mailadresse til os, når du indbetaler jeres indsamling eller eftersend info til bsu@oxfamibis.dk. Gavekortet på 200 kr. rækker til at hele klassen kan få is.

 

Klasseture for store indsamlinger

De fem klasser, der laver de største indsamlinger, bliver belønnet med en spændende klassetur. Se de fem eftertragtede ture nedenfor.

Vinderne af klasseturene bliver kontaktet ca. en uge inde i juni, så vi er sikre på, at vi har opgjort alle indsamlingerne helt korrekt, og da der kan være lidt forsinkelse på bankoverførsler.

De største indsamlinger findes per klasse - ikke per skole - så også små skoler har en chance. Vi kan desværre ikke levere transport til klasseturene, men DSB kan i nogle tilfælde give gratis transport, hvis I overnatter. Vi forsøger at fordele klasseturene, så jeres transport ikke er for lang.

Hvis I indbetaler en indsamling lavet af flere klasser, fordeler vi indsamlingen ligeligt imellem dem. Hvis 3. A og 4. B eksempelvis har indbetalt 3.000 kr. sammen, registrerer vi, at hver klasse har indsamlet 1.500 kr.

 

De fem spændende klasseture
 

Randers Regnskov

 
Vikingeskibsmuseet
 
 
Fårup Sommerland
 
 
Sagnlandet Lejre
 
Kattegatcentret