Årets indsamling 2022

Billede kredit
Indsamlingsplakat ved Peter Waldorph
Tekst afsnit

Børn i Bolivia ønsker, som alle andre børn, en god skole. Men de mangler flere skolebøger, hæfter, blyanter og legetøj til frikvartererne. Bolivia har været hårdt ramt af corona. Deres skoler er nogle af dem i verden, der har været lukket i længst tid. Skolerne er nu åbne igen. Men kun på halv tid, for corona er ikke helt væk. Derfor kan der stadigvæk være brug for masker og håndsprit, for at Bolivias børn kan få en god og tryg skoledag.

Indsamlingen går til skolebøger, hæfter, tusser, musikinstrumenter, fodbolde, sjippetov og spil. Og hvis det er nødvendigt også til sæbe, masker og håndsprit.

I vælger selv, hvordan I vil samle ind

Danske skoleelever har i mange år hjulpet Hele Verden i Skole med at hjælpe børn rundt omkring i verden. Der er samlet ind ved at sælge tegninger og kager. Der er afholdt loppemarkeder, arrangementer og åbent hus som afslutning på en temauge. Det er vi rigtig glade for, og nu har vi brug for jeres gode indsamlinger igen.

Print og brug vores plakat, der gør det let at samle ind. På plakaten kan I også følge med i jeres indsamling og sætte et mærke på, hver gang I har samlet ind til et af indsamlingens
sæt.

Alt, der samles ind, gør en forskel. Vi håber, at I vil give en hånd med.

Print et diplom til din klasse
Tekst afsnit

Download jeres diplom som PDF og hæng det op i klassen som et fint minde.

Det er let at udfylde med skole, klasse og indsamlet beløb.

Tusind tak for hjælpen. I er med til at gøre en stor forskel for børn ude i verden.