fast action block hvs

Print den samlede lærervejledning til Hele Verden i Skole 2016.

Den samlede lærervejledning indeholder en introduktion, opgaveforslag til en række af folkeskolens fag samt opgaveforslag til LæseRakettens skønlitterære tekster og Burkina Fasos børn.

Opgaveforslagene til de enkelte fag kan også printes separat.

Samlet lærervejledning 2016

Jeopardy-quiz over hjemmesidens temaer

Lav en fælles quiz i klassen, efter eleverne har læst eller arbejdet med hjemmesidens temaer. Niveauet i quizzen er tænkt til mellemtrinnet.

Download quizzen her og gem den på din computer. Quizzen åbnes med programmet PowerPoint.

Der ligger en vejledning til quizzen på det forreste slide i PowerPoint-præsentationen. Denne kan også printes som pdf her.

Når du åbner filen i PowerPoint, vil du formentlig få en besked om, at filen indeholder "makroer". I så fald skal du trykke godkend – uden makroerne fungerer quizzen nemlig ikke. Præsentationen er lavet i Windows, og det er muligt, at den ikke bliver vist rigtigt på en Apple-computer.