Her finder du inspiration til, hvordan du og dine elever kan arbejde med præsentationer. Oxfam IBIS stiller en række billeder og filmklip til rådighed, som frit kan benyttes. De kan tilgås via SkoleTube eller hentes via Google Foto

SkoleTube giver direkte adgang til film og billeder

Der er oprettet en ressourcekanal med film og billeder fra Jordan, som eleverne nemt kan hente og anvende i deres produktioner.

Via værktøjerne i SkoleTube får eleverne mulighed for at arbejde med forskellige præsentationsformer i relation til arbejdet med LæseRaketten og Jordan.SkoleTube har lavet en række udførlige vejledninger og hjælpevideoer.

Lav film med mobilen

Vi har også samlet en række læringsvideoer om at optage video på mobilen, hvis I har mod på at lave jeres helt egen videofortælling.