Foto: Lotte Ærsøe

Tak for jeres deltagelse i årets Hele Verden i Skole-kampagne.

1273 skoler og mere end 177.000 elever har i år modtaget LæseRaketten. Vi håber, at I har haft glæde af materialet og fået et spændende indblik i børns liv i Sydsudan. Vi håber, at I også har lyst til at være med i 2018, hvor LæseRaketten flyver til Jordan.

I år blev der afholdt to lidt anderledes Aktionsdage i København. Danske skolebørn fik overrakt budskabet om at få hele verden i skole til både udviklingsministeren, undervisningministeren og flere andre politikere på Christiansborg.

De danske skoleelever har i år samlet over 850.000 kroner ind til uddannelse i Sydsudan. Det er et virkelig flot resultat. Stor tak til alle skoler, der har samlet ind!

Vi glæder os til at flyve til Jordan sammen med jer næste år! I kan allerede nu tilmelde jeres klasser.