Oxfam IBIS´ LæseKaravane besøger Hillerød Vest Skole. - Foto: Iben Bjorgulf Antonsen

Oxfam IBIS´ har indgået et nyt samarbejde med Vallekilde Højskole.

Højskolen rejser med en gruppe af deres studerende til Jordan. På rejsen besøger de Oxfam og nogle af de børn, som danske skoleelever kan læse om i LæseRaketten 2018.

I april 2018 besøger højskoleeleverne skoler i hele Danmark. Ud fra personlige oplevelser giver de i et interaktivt oplæg eleverne et indblik i Jordan og i børn og unges liv her.

Samarbejdet er inspireret af Oxfam IBIS´ erfaringer fra tidligere LæseKaravane-oplæg på danske skoler. Vi glæder os til at kunne tilbyde cirka 60 danske grundskoler et gratis oplæg, der kan indgå i arbejdet med LæseRaketten om Jordan.

Praktisk:

• Oplæggene afholdes i uge 15 og 16 i dagene 9., 11., 12., 16., 18. og 19. april 2018.
  • Anmodning om et oplæg sker her på siden - tilmeldingen åbnes mandag d. 8. januar 2018 kl. 9.30. Oplæggene fordeles efter "først til mølle"-princippet. Det er vores erfaringer, at der er rift om sådanne oplæg, så vær klar ved tasterne!