fast action block hvs

Foto: Rebecca Grüner Epstein
OBS - Lodsedlerne for Hele Verden i Skole Lotteriet 2017 udsendes med LæseRaketten i starten af 2017. Lodsedlerne i 2016-Lotteriet må kun sælges til og med 22. maj 2016

Med hvert klassesæt af LæseRaketten har I fået 80 lodsedler. Sælger I bare 60 lodsedler, så har I samlet 1.200 kr. ind. Det svarer til, at I hjælper tre børn i Sydsudan i skole i et helt år.

Det vil vi gerne sige tusind tak for. Hvis I indsamler mindst 1.200 kr. i foråret, giver Oxfam IBIS is til hele klassen! Bestil flere lodsedler her.

SMS-betaling
Lodseddelkøbere kan betale de 20 kr. for en lodseddel med sms. Som anført på lodsedlen skal sms'en indeholde info om skole og klasse. Det er vigtigt, for at vi kan se, hvor meget hver klasse samler ind.

Husk at indbetale beløbet, for at I kan få is og deltage i konkurrencen om klasseture. Læs mere om indbetaling her.

Gratis huskeservice
Lodseddelkøbere kan sende en SMS med teksten LOD til 1414. Så får man en sms med et link til vindernumrene, så snart vinderne af lotteriet er trukket.

Må vi gå fra dør til dør?
Der er andre regler for indsamling end for dørsalg. Derfor må I gerne gå fra dør til dør.