Foto: Rebecca Grüner Epstein
OBS - Lodsedlerne for Hele Verden i Skole Lotteriet 2017 udsendes med LæseRaketten i starten af 2017 og må sælges fra 1. februar. Lodsedlerne i 2016-Lotteriet må kun sælges til og med 22. maj 2016

Med hvert klassesæt af LæseRaketten har I fået 90 lodsedler. Sælger I bare 75 lodsedler, så har I samlet 1.500 kr. ind. Det svarer til, at I hjælper tre børn i Sydsudan i skole i et helt år.

Det vil vi gerne sige tusind tak for. Hvis I indsamler mindst 1.500 kr. i foråret, giver Oxfam IBIS is til hele klassen! Bestil flere lodsedler her.

Gratis huskeservice
Lodseddelkøbere kan sende en SMS med teksten LOD til 1414. Så får man en sms med et link til vindernumrene, så snart vinderne af lotteriet er trukket.

Må vi gå fra dør til dør?
Der er andre regler for indsamling end for dørsalg. Derfor må I gerne gå fra dør til dør.