fast action block hvs

Foto: Per Bergholdt Jensen

Du skal bruge
1½ revet kokosnød
3 pund (ca. 1350 g) mel
3 spsk. bagepulver
1/4 kop lunken vand
1 spsk. margarine
3½ spsk. sukker
3 tsk. Salt

Sådan gør du
Skræl og riv kokosnødderne. Tilsæt cirka 2½ kopper lunken vand. Bland godt. Pres mælken fra kokosnødderne.

Opløs bagepulveret i en kvart kop lunken vand, tilsæt en spsk. af sukkeret og en spsk. af melet. Når gæren er opløst tilsæt resten af ingredienserne.

Ælt dejen indtil den er blød og glat. Hvis dejen er lidt for hård, kan du tilsætte lidt mere kokosmælk.

Put dejen i en stor skål, dæk skålen til med et viskestykke, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse i cirka to timer. Når dejen har hævet, deles den i mindre portioner, der passer til dine brødforme.

Ælt dejen igennem og form brødene. Kom brødene i de smurte brødforme, og lad dem efterhæve til dobbelt størrelse.

Bag brødene ved 175 grader i 40-45 minutter. Når brødene er bagt færdigt, tages de ud af formene og lægges på en rist, hvor de kan køle af.