fast action block hvs

Indsamler jeres klasse mindst 1.200 kr. i Hele Verden i Skole MOTION, får I til gengæld nye bolde eller andet til en god og aktiv skoledag. I de fleste klasser svarer 1.200 kr. til, at hver elev indsamler 50-60 kr.

De penge kan hjælpe tre børnearbejdere i Guatemala i skole i et helt år. Det er en enormt flot hjælp, derfor siger vi tak med et online gavekort på 200 kr. til Intersport. Vi sender gavekortene som online rabatkoder til jer kort tid efter, at I har indbetalt jeres indsamling. Skriv gerne til bsu@ibis.dk, når I har færdiggjort jeres indsamling, så vi ved, hvornår vi skal sende gavekortene.

Pengene samler I ind ved at dyrke motion. Læs mere her om sponsorløb.

Vi stiller gode undervisningsmaterialer til rådighed, så eleverne kan lære om livet i Guatemala enten før eller efter løbet. Tilmeld jer her og få det nye materiale.

Vi sætter gavekort på spil i hele 2015 - ikke kun hvis I løber på Skolernes Motionsdag. I er velkomne til at motionere og samle ind, når det passer jer bedst.