Foto: William Vest-Lillesøe

Når eleverne har fået kontanter for lodsedlerne, er næste skridt, at læreren indbetaler indsamlingen enten via bank eller MobilePay.

Indbetal senest 1. juni 2017, hvis I vil have is og ønsker at deltage i konkurrencen om klasseture.

Is-gavekortene er nu udsendt via email. Har du ikke modtaget emailen, så tjek gerne dit spamfilter for en email med titlen ”Tak for indsamlingen – så er der is til hele klassen”. Du kan også spørge dine kollegaer, der også deltager i Hele Verden i Skole, om en af dem har modtaget emailen.

Hvis nogen købere har betalt via MobilePay, bliver disse betalinger automatisk overført til os. Det er vigtigt, at køberen skriver skole og klasse i beskedfeltet, som anført på lodsedlen. Så kan vi se hvilke klasser, der har solgt hvor mange lodsedler. Du kan se jeres indsamling på indsamlingslisten.

Hvis I indbetaler en indsamling lavet af flere klasser, fordeler vi indsamlingen ligeligt imellem dem. Eks: Har 3. A og 4. B indbetalt 3.000 kr. sammen, har hver klasse indsamlet 1.500 kr. og kan få is.

Du kan overføre indsamlingen til Oxfam IBIS’ bankkonto i Arbejdernes Landsbank:

Reg. nr. 5301 Kontonr. 0256238

SKRIV FØLGENDE I BESKEDEN, DER FØLGER MED INDBETALINGEN:

• SKOLENS NAVN og POSTNR

• KLASSERNE DER HAR SAMLET IND

• LÆRERENS NAVN og TELEFONNUMMER samt EMAILADRESSE

De fleste banker giver mulighed for at sende en besked sammen med indbetalingen - kan du ikke få plads til oplysningerne, så send dem i en email til bsu@oxfamibis.dk

Du kan også indbetale jeres indsamling på MobilePay til Oxfam IBIS på 53 39 29 99 - Skriv skole, klasse og kontaktoplysninger som anført ovenfor ift. bankindbetalinger.

Hvis I har brug for det, så er Oxfam IBIS' CVR-nummer: 88 13 64 11