I kan få is til hele klassen eller vinde en spændende klassetur, når I samler ind. Husk at indbetale senest 1. juni, hvis I vil have is eller en klassetur.

Is-gavekort

For 1.500 kr. kan en hel skoleklasse i Colombia få nye skolematerialer. Det vil vi gerne sige tusind tak for. Derfor giver vi is til hele klassen, hvis I har indsamlet 1.500 kr. eller mere i forbindelse med forårsindsamlingen fra 1. februar til 1. juni 2019.

Gavekortet er til Hjem-IS og har en værdi på 200 kr., hvilket rækker til at hele klassen kan få is.

Klasseture for store indsamlinger

I år er der flere spændende ture end nogensinde før! Hele syv klasser bliver bliver belønnet med en fantastisk oplevelse, hvis de laver en stor indsamling. Se de syv eftertragtede ture nedenfor.

Vinderne af klasseturene bliver kontaktet ca. en uge inde i juni, så vi er sikre på, at vi har opgjort alle indsamlingerne helt korrekt, og da der kan være lidt forsinkelse på bankoverførsler.

De største indsamlinger findes per klasse - ikke skole - så også elever på mindre skoler har en chance.

Vi forsøger at fordele klasseturene, så jeres transport ikke er for lang. DSB kan i nogle tilfælde give gratis transport til turen, hvis I overnatter.

Hvis I indbetaler en indsamling lavet af flere klasser, fordeler vi indsamlingen ligeligt imellem dem. Hvis 3. A og 4. B eksempelvis har indbetalt 3.000 kr. sammen, registrerer vi, at hver klasse har indsamlet 1.500 kr.

De syv spændende klasseture

LEGOLAND