I Aktionsugen 2018 skal vi minde politikerne om deres løfter, så vi kan få alle verdens børn i en god skole. Der er stadig 61 millioner børn i verden, der ikke går i skole. Dem skal vi have med. Men mange af de børn, der allerede går i skole, lærer ikke at læse, skrive eller regne, fordi skolen ikke er god nok. Det vil vi gerne lave om på.

I Aktionsugen kan du være med til at sætte god skole for alle på dagsordenen. I 2015 skrev verdens ledere under på en plan for verdens udvikling. Planen hedder verdensmålene. Verdensmål 4 handler om god uddannelse for alle.  Vi skal sammen sørge for, at de danske politikere holder deres løfter.

God skole får børn til at blomstre

Alle børn har ret til at vokse op i en tryg verden. Der skal også være gode skoler til børn, der er på flugt. En god skole kan både give tryghed og få børn til at gro og blomstre.
I år skal vi overdænge politikerne med blomster, så de husker, at give alle verdens børn mulighed for at komme i en god skole, hvor de kan blomstre.

Skabelon, vejledning og mere information kommer på denne side i starten af 2018.